Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

 

 

НОВИНИ

Туризм: Влада і бізнес – співпраця є!

З початку цьогорічної весни на Прикарпатті працював проект «Діалог влади - бізнесу - громади для розвитку туризму Івано-Франківської області», що впроваджувався Регіональним туристично-інформаційним центром (РТІЦ) за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Перед виконавцями проекту стояло завдання вивчити стан міжсекторної співпраці в галузі туризму та сприяти налагодженню діалогу між різними організаціями і структурами задля туристичного поступу в області, пріоритетність якого визначена затвердженою обласною Стратегією розвитку та маркетингу туризму.

Власне з цією метою було проведене опитування представників туристичної галузі, яке дозволило виявити і проблеми, і перспективи взаємодії між владою та туристичним бізнесом у вирішенні найбільш гострих питань, пов’язаних із покращенням середовища для розвитку туризму в області.

[детальніше]

 

Підсумок еко-проекту по Дністру

Кінець осені на Прикарпатті ознаменувався закінченням проекту, який втілювався у Городенківському районі та мав на меті акцентувати увагу до питань збереження навколишнього середовища у Дністровському каньйоні.

[детальніше]

 

Прикарпатські музейники стануть ближчими до відвідувачів

Таку мету переслідувала науково-практична конференція-семінар, що відбулася 20 жовтня 2008 року в Івано-Франківському краєзнавчому музеї.

В рамках семінару відбулося обговорення ролі сучасних телекомунікаційних технологій для просування послуг музеїв, а також було запрезентовано розроблений Інтернет проект каталогу музеїв Івано-Франківської області www.museum.if.ua .

[детальніше]

 

Збереження природи Дністровського каньйону

35 осіб взяли участь у екологічній акції, що проходила на берегах Дністра.

18 вересня ц.р. активісти клубу мандрівників «Золоте Руно» разом з представниками управління туризму ОДА, відділу туризму Городенківської РДА, сільської ради та місцевої громади провели прибирання дністровських берегів у районі села Раковець Городенківського району.

[детальніше]

 

Новітні методи управління музеями

12 вересня в Івано-Франківську відбулася науково-практична конференція-семінар «Новітні методи управління» Захід відбувся за підтримки управління культури Івано-Франківської облдержадміністрації, в рамках проекту Регіонального туристично-інформаційного центру та Івано-Франківського обласного художнього музею «Музейне коло Прикарпаття, що впроваджується за сприяння програми малих грантів МАТРА КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

[детальніше]

 

Нарада з представниками туристично-інформаційних центрів і пунктів Івано-Франківської області.

10 вересня 2008 р. о 10.00 год. в приміщенні Регіонального туристично-інформаційного центру (м. Івано-Франківськ) за організації управління туризму головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації і РТІЦ відбулася робоча нарада з представниками туристично-інформаційних центрів і пунктів Івано-Франківської області.

[детальніше]

 

Розширене засідання акредитаційної комісії з видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу на території Івано-Франківської області

05 вересня 2008 р. в приміщенні РТІЦ за спільної ініціативи управління туризму головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації та РТІЦ відбулося розширене засідання акредитаційної комісії з видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу на території Івано-Франківської області, участь в якому взяли представники туристичних підприємств, закладів освіти, громадських організацій Івано-Франківщини.

[детальніше]

 

Нарада з працівниками, відповідальними за питання туризму

Прес-реліз 03 вересня 2008 року

3 вересня 2008 року об 11.00 год., за організації головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації та РТІЦ відбулася робоча нарада з працівниками, відповідальними за питання туризму, райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення.

[детальніше]

 

Робота РТІЦ в рамках проекту «Діалог влади–бізнесу–громади для розвитку туризму Івано-Франківської області»

20.08.2008 р. в приміщенні Регіонального інформаційно-туристичного центру відбулось підсумкове засідання робочої групи з розробки Програми розвитку туризму в області на 2008 – 2010 рр. (далі – Програма) за участі представників влади, громадських організацій, навчальних закладів, що готують спеціалістів туристичного профілю.

[детальніше]

 

Підсумок проекту з підтримки жіночих ініціатив у галузі сільського туризму

20 серпня 2008 року відбулося підсумкове засідання за проектом з підтримки жіночих ініціатив у галузі сільського зеленого туризму в етнографічному регіоні Бойківщина Івано-Франківської області, що впроваджувався з початку 2008 року Регіональним туристично-інформаційним центром за сприяння Українського жіночого фонду.

[детальніше]

 

Запрошення до туристичного бізнесу Івано-Франківської області взяти участь в акції "Вдячне Прикарпаття"

Шановні власники туристичних організацій, закладів проживання, готелів, приватних садиб, туристичних баз Івано-Франківської області!

Пропонуємо Вам взяти участь у акції "Вдячне Прикарпаття".

Після того, як наша область постраждала від цьогорічної повені, майже усі регіони держави підставили своє плече задля подолання наслідків стихії. На благодійні рахунки постійно надходять кошти, а до області прибувають все нові і нові вантажівки з гуманітарною допомогою. На території районів та міст обласного значення, автошляхах та залізницях працюють рятувальники з усіх областей України і щодня метр за метром допомагають відбудовувати втрачені комунікації.

[детальніше]

 

Прикарпатським музеям бракує фінансування, але їх популярність зростає

Днями у Івано-Франківську завершився черговий етап культурного проекту «Музейне коло Прикарпаття», що реалізується Регіональним туристично-інформаційним центром за підтримки Програми МАТРА КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

В цей проміжок часу спеціалісти здійснили аналіз анкет дослідження, які заповнили музейні структури краю. У дослідженні взяли участь 58 музейних установ із 12 районів та 12 міст Івано-Франківської області.

[детальніше]

 

В голос про проблеми та розвиток музеїв Прикарпаття

27 червня відбулося засідання робочої групи з реалізації проекту «Музейне коло Прикарпаття», що впроваджується за підтримки програми малих проектів Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

[детальніше]

 

Культурно-пізнавальний туризм в місто Івано-Франківськ

З другої половини червня 2008 року в обласному центрі Прикарпаття розпочинається новий культурологічний проект, що ініційований волонтером Корпусу Миру спільно із Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини у співпраці із Регіональним туристично-інформаційним центром та Івано-Франківським художнім музеєм.

[детальніше]

 

Береги Дністра стали чистіші на декілька сотень кілограм сміття

Близько 50 осіб взяли участь у екологічній акції, що проходила на берегах Дністра.

21 червня активісти клубу мандрівників «Золоте Руно» разом з партнерами з Регіонального туристично-інформаційного центру, представниками обласної та районної рад, місцевої влади й центру краєзнавства і учнівської молоді провели прибирання дністровських берегів у районі с. Незвисько Городенківського району. До участі в акції долучилися і працівники ТзОВ «Фінансова компанія «ДЕКРА».

[детальніше]

 

Мандрівники Прикарпаття допоможуть розвитку Дністровського каньйону

З початку літа 2008-го року у Івано-Франківській області розпочинає діяти проект по залученню уваги місцевих громад до розвитку Дністровського каньйону.

[детальніше]

 

Діалог заради поступу

Проект «Діалог влади — бізнесу — громади для розвитку туризму Івано-Франківської області» розпочав утілювати в життя за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні Регіональний туристично-інформаційний центр (РТІЦ). Його мета — створити сприятливе середовище для реформування управління поступом туристичної галузі на місцевому рівні шляхом налагодження конструктивного міжсекторного діалогу в цій сфері. В рамках проекту заплановано передусім вивчити-оцінити діяльність органів влади й місцевого самоврядування з розвитку туризму, роль профільних об’єднань та громадських організацій в управлінні галуззю, яку з прийняттям сесією обласної ради у лютому 2007 року Стратегії розвитку та маркетингу туризму в регіоні визнано пріоритетним напрямком економічного розвою на Прикарпатті.

[детальніше]

 

В Івано-Франківській області з'явиться «Музейне коло Прикарпаття»

«Музейне коло Прикарпаття» — проект під такою назвою розпочинається в нашій області.
Основною метою проекту є формування сприятливого середовища для розвитку та популяризації музеїв Прикарпаття.

[детальніше]

 

На Івано-Франківщині перебуватимуть представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій з Республіки Молдова та Румунії

В рамках навчального візиту 15 квітня за сприяння Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбудеться міжнародна конференція «Органи влади та громадськість: взаємодія та перспективи». Під час конференції гості з Республіки Молдова та Румунії ознайомляться з практичним досвідом Івано-Франківщини у сфері залучення громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні, з діяльністю Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської обласної державної адміністрації, їх управлінь та відділів.

[детальніше]

 

Ознайомчий тур на Яремчанщину для власниць приватних агроосель Долинщини та Рожнятівщини

22 квітня 2008 року відбудеться навчальний тур для власниць сільських садиб Рожнятівського та Долинського районів до приватних садиб на території Яремчанської міської ради.

[детальніше]

 

Запрошуємо власниць приватних садиб Рожнятівського району до участі в навчальному семінарі-тренінгу з питань сільського зеленого туризму

11 березня 2008 року в бібліотечному відділі Районного народного дому (площа Єдності) в селищі Рожнятів Івано-Франківської області буде проведено навчальний семінар-тренінг з питань сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Запрошуємо власниць приватних садиб Долинського району
до участі в навчальному семінарі-тренінгу
з питань сільського зеленого туризму

06 березня 2008 року у готельно-відпочинковому комплексі «Ведмідь» (с. Мислівка Долинський район) буде проведено навчальний семінар-тренінг з питань сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Долинський та Рожнятівський райони отримають новий поштовх у сільському зеленому туризмі

З початку 2008 року у 2-х прикарпатських районах, а саме на Долинщині та Рожнятівщині, Регіональний туристично-інформаційний центр за підтримки Українського жіночого фонду розпочав реалізацію проекту з підтримки жіночих ініціатив у галузі сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Програма «Громадські зв’язки»

Тематика: Збереження лісів, національних парків та заповідників

Головною метою стажування за тематикою «Збереження лісів, національних парків та заповідників» є ознайомлення з роботою даного сектору в США. Учасники вивчать та порівняють державну політику щодо збереження флори та фауни в США, визначать найкращі способи поєднання економічного потенціалу лісових господарств та підтримки екологічного балансу.

[детальніше]

 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования