Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

 

 

НОВИНИ

До уваги суб’єктів туристичної діяльності, закладів розміщення та харчування, музеїв, рекреаційно-відпочинкових об’єктів

Зацікавлених в обслуговуванні неповносправних туристів та облаштуванні свого закладу пандусами і кнопками виклику запрошуємо до участі у проекті «Відкритий туризм: доступність відпочинку на Івано-Франківщині для осіб з особливими потребами».

осіб з особливими потребами в Івано-Франківській області.

[детальніше]

 

Прес-реліз про проект «Відкритий туризм: доступність відпочинку на Івано-Франківщині для осіб з особливими потребами»

Проект «Відкритий туризм: доступність відпочинку на Івано-Франківщині для осіб з особливими потребами», розроблений Регіональним туристично-інформаційним центром спільно з головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації, став одним з переможців конкурсу, оголошеного у 2009 році Фондом «Східна Європа». Проект започатковує засади розвитку туризму для осіб з особливими потребами в Івано-Франківській області.

[детальніше]

 

Карпатський вернісаж Фестиваль народного прикладного мистецтва «Карпатський Вернісаж»

5-6 вересня 2009 року в Івано-Франківську на майдані Шептицького відбудеться фестиваль «Карпатський вернісаж». Фестиваль проводять виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради та Регіональний туристично-інформаційний центр.

Метою фестивалю є популяризація народних традицій та культури регіону, представлення таких ремесел як різьба по дереву, ткацтво, вишивка, писанкарство, ковальство, гончарство, лозоплетіння, твори художнього мистецтва, ліжникарство та інші. До участі у фестивалі запрошуються народні майстри та умільці.

«Карпатський вернісаж» дозволить мешканцям та гостям Івано-Франківщини ознайомитися із народними ремеслами та традиційними промислами, сприятиме збереженню культурної самобутності краю.

[детальніше]

 

Презентація каталогу «Музейне коло Прикарпаття» на семінарі у Львові

28 квітня у Львові відбувся підсумковий семінар трирічного проекту «МАТРА – музеї України», фінансованого Міністерством закордонних справ Королівства Нідерландів.

[детальніше]

 

Івано-Франківщину відвідала польська делегація

З 26 по 28 квітня 2009 року в рамках міжнародного проекту «Карпатський Центр підприємництва», що реалізується в країнах Карпатського Єврорегіону за допомогою ресурсів Фінансового Механізму Європейського Господарського Простору та Норвезького Фінансового Механізму, відбувся навчальний візит представників Карпатського Інституту (Польща) до Івано-Франківської області.

[детальніше]

 

Представники центрів туристичної інформації Прикарпаття взяли участь у роботі конференції в Києві

24-25 квітня у столиці України пройшла конференція «Туристична територія – створення привабливого образу для туриста», участь у якій взяли понад два десятки представників туристично-інформаційних центрів з усієї України.

[детальніше]

 

Конференція з питань розвитку та популяризації музейної справи і туризму Прикарпаття

23 – 24 квітня в рамках проекту «Музейне коло Прикарпаття» за підтримки програми малих проектів МАТРА КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні, управління культури облдержадміністрації і головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації проведено обласну конференцію з питань розвитку та популяризації музейної справи і туризму Прикарпаття.

[детальніше]

 

Весняні подарунки для музеїв

П'ятого березня ц.р. у Регіональному туристично-інформаційному центрі за організаційної підтримки головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації відбулося засідання представників туристичних фірм та музеїв області щодо налагодження співпраці в організації екскурсійних маршрутів та турів вихідного дня з метою розвитку культурно-пізнавального туризму.

Перед початком самої наради учасникам було презентовано нещодавно видані каталог-буклет «МУЗЕЇ МІСТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬК» та карто-схему центральної частини обласного центру із інформацією про музеї, що були видані в рамках проекту «Культурно-пізнавальний туризм в місто Івано-Франківськ», що впроваджується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини за підтримки Корпусу Миру США. Метою цієї піврічної програми було налагодження співпраці та партнерської мережі між музеями міста Івано-Франківськ, туроператорами та туристично-інформаційними центрами для створення сприятливих умов сталого розвитку культурно-пізнавального туризму в Івано-Франківську.

[детальніше]

 

Обговорення питань створення Асоціації музеїв Прикарпаття

27 лютого у Івано-Франківську на базі Музею родинних професій Романа Фабрики відбулося виїзне засідання працівників музейної галузі обласного центру Прикарпаття. В рамках попередніх засідань було вирішено проводити засідання ініціативної групи з створення асоціації почергово в музеях області.

[детальніше]

 

Засідання ініціативної групи з створення Асоціації музеїв Прикарпаття

20 лютого в Івано-Франківську відбулося засідання ініціативної групи з створення Асоціації музеїв Прикарпаття.

В засіданні взяли участь керівники і працівники музеїв Івано-Франківська, зокрема – Івано-Франківського краєзнавчого музею, Івано-Франківського художнього музею, Музею народної освіти Прикарпаття, Музею родинних професій, які обговорили питання створення та діяльності Асоціації музеїв Прикарпаття. На сьогодні юристами проекту «Музейне коло Прикарпаття» розроблено кілька проектів Статуту майбутньої організації та запропоновано відповідні варіанти її юридичного статусу й форми заснування.

[детальніше]

 

Працівники культури відзначили проект «Музейне коло Прикарпаття»

12 лютого у Івано-Франківську за участі заступника голови облдержадміністрації п. В. Гладія та першого заступника голови обласної ради п. З. Береговського відбулася колегія управління культури облдержадміністрації, на якій присутні заслухали звіт начальника управління — Володимира Федорака про підсумки діяльності управління культури за 2008 рік.

[детальніше]

 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования