Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

В засіданні під керівництвом Голови Правління Ради - п. Богдана Матолича (першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації) взяли участь члени Правління Ради - заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Богдан Костюк, начальники управлінь з питань курортів та туризму Львівської, Тернопільської, Закарпатської та Чернівецької ОДА; президент Асоціації готелів та туристичних підприємств Карпатського регіону. Почесний гість засідання - директор департаменту курортів Державної туристичної адміністрації України п. Геннадій Семенченко.

Серед питань, винесених на порядок денний засідання:

  • Звіт Виконавчого директора Ради Н.Гасюк про проведену роботу у 2004 р. ;
  • Обмін досвідом областей в реалізації міжнародних та регіональних Проектів;
  • Затвердження плану роботи та бюджету на рік 2005;
  • Проект категоризації сільських садиб. Пропозиція затвердження спільного знаку та плану заходів щодо здійснення аудиту та ознакування садиб в регіоні.

Також учасники засідання обговорили шляхи вирішення проблем, що гальмують розвиток туристичної індустрії краю, зокрема:

  • •  впорядкування діяльності приватних садиб;
  • особливості оформлення в'їзних віз до України та перетину кордону,
  • стан доріг, придорожньої інфраструктури та відсутність вказівників на трасах;
  • проблеми розвитку гірськолижних центрів регіону, необхідність проведення сертифікації витягів та підйомників;
  • проблеми кадрів та відсутність спеціалізованих навчальних закладів для підготовки спеціалістів середньої ланки галузі;
  • особливості формування цін на відпочинок в регіоні;
  • відсутність наскрізних туристичних маршрутів з однієї області в іншу;
  • необхідність видання календаря туристичних, історичних та культурних подій регіону.

Довідка щодо здійснених заходів у 2004 році

Головна мета діяльності Ради - підтримка розвитку та просування туристичної галузі Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей. У 2004 році Рада здійснила багато заходів для популяризації нашого регіону.

Навколо Ради вдалося згромадити активних партнерів (на сьогодні - понад 110), спільно з якими видаються якісні друковані видання для туристів з України та закордону (каталоги "Музеї Карпатського регіону", "Міста Карпатського регіону", "Туристичні дива Карпатського регіону", "Літо в Карпатах України" (польською та українською мовами), туристична карта-схема Карпатського регіону; каталог засновників, членів та партнерів Ради з туризму, ін). Спільно із засновниками та членами Ради щоквартально видається всеукраїнський туристичний журнал "Карпати. Туризм. Відпочинок".

Туристичні пропозиції регіону були представлені на міжнародних виставках у Мілані, Берліні, Познані, Ополе, Ярославю, Києві, Донецьку та регіональних виставках у Львові, Ужгороді, Чернівцях.

Радою проведено анкетування місцевих жителів та гостей регіону (відвідувачів регіонального туристично-інформаційного центру), щодо їх вимог при відпочинку в Карпатському регіоні - за основними питаннями - які місця цікавлять, готовність взяти участь в одноденних та дводенних екскурсійних турах по регіону, що потрібно змінити чи покращити... Проведено дослідження проблем, перспектив та подальшого розвитку закладів культури та музеїв регіону. З метою практичного втілення результатів опитування Рада організувала для працівників туристичного бізнесу, закладів культури та харчування регіону близько 20 круглих столів, основною тематикою яких було розширення туристичної оферти Карпатського регіону, підвищення рівня обслуговування гостей краю. Такі зустрічі дозволили налагодити співпрацю між організаціями, що сукупно формують туристичний продукт (наприклад, центр туристичної інформації - туристична фірма - готель - музей - ресторан).

Вивчення попиту туристів та об'єднання зусиль організацій дозволило залучити до розвитку туристичної галузі підтримку міжнародних донорських фондів. Серед проектів, які реалізовуються на сьогодні Радою - проект підтримки розвитку музеїв регіону; формування реальної бази даних та вивчення досвіду діяльності польських центрів туристичної інформації; опрацювання туристичних маршрутів регіону, які в майбутньому будуть залучені до Європейських туристичних програм; проект сертифікації та категоризації сільських садиб, що працюють у сфері сільського зеленого туризму.

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования