Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Запрошуємо до співпраці із реалізації проекту «ЕКО-ТУРИЗМ В КАРПАТАХ»

Прес-реліз 7 травня 2007 року

З травня 2007 року Регіональний туристично-інформаційний центр в м. Івано-Франківськ (РТІЦ) розпочав виконання проекту під назвою «Еко-туризм в Карпатах: відпочинок з повагою до природи» .

Необхідність реалізації цієї ініціативи, в першу чергу, викликана динамічним розвитком туристичної галузі на Прикарпатті. Кількість приватних пансіонатів, готелів та туристичних баз в регіоні щороку зростає. Зростає й кількість туристів в область. Людина із рюкзаком на плечах стала звичним явищем в нашому регіоні.

Ми добре усвідомлюємо, що гості приїжджають на Івано-Франківщину подихати чистим повітрям, помандрувати гірськими чи лісовими стежками, помилуватися мальовничими краєвидами, які відкриваються на Карпатські хребти чи Дністровський каньйон. Частина наших гостей відвідують музеї, цікаві історичні місця чи культурні події; інша частина – приїжджає в область виключно з діловою метою.

Ми пишаємося туристичним бумом на Прикарпатті, проводимо безліч різноманітних акцій для залучення чи то інвесторів, чи то нових туристів в область.

З іншого боку, ми не звертаємо уваги на «виховання» як у місцевих мешканців, так і у туристів поваги до нашої «малої батьківщини», а наше піклування про природу зводиться до участі у разових акціях чи толоках перед важливими святами.

Тому, проект «Еко-туризм в Карпатах: відпочинок з повагою до природи», який отримав підтримку програми МАТРА/КНІП Посольства Королівства Нідерландів в Україні, ставить перед собою завдання в рамках двох круглих столів зініціювати обговорення питань, пов’язаних із впливом туризму на природу, необхідністю збереження та дбайливого ставлення до навколишнього середовища в Івано-Франківській області. Серед інших передбачених заходів за проектом опрацювання рекомендацій для туристів, видання та поширення правил поведінки туриста в Карпатах накладом в 15000 примірників; розміщення в РТІЦ інформаційного стенду «Еко-туризм в Карпатах».

Чистота нашої області, її привабливість в очах наших гостей залежить значною мірою від нас, тому ми запрошуємо усіх зацікавлених до співпраці.

Вишліть нам свої координати на e-mail: ctb@trade.gov.if.ua , або передзвоніть за телефоном (0342) 55-18-56, якщо Ви бажаєте взяти участь у реалізації цього проекту чи ініціюванні нових.

Проект впроваджується за підтримки Офісу радника з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів в Україні www.netherlands-embassy.com.ua та організацій-засновників РТІЦ (Ради з туризму Карпатського регіону, Асоціації економічного розвитку Івано-Франківщини, Івано-Франківської обласної організації Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні).

 

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования