Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Діалог заради поступу

Проект «Діалог влади — бізнесу — громади для розвитку туризму Івано-Франківської області» розпочав утілювати в життя за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні Регіональний туристично-інформаційний центр (РТІЦ). Його мета — створити сприятливе середовище для реформування управління поступом туристичної галузі на місцевому рівні шляхом налагодження конструктивного міжсекторного діалогу в цій сфері. В рамках проекту заплановано передусім вивчити-оцінити діяльність органів влади й місцевого самоврядування з розвитку туризму, роль профільних об’єднань та громадських організацій в управлінні галуззю, яку з прийняттям сесією обласної ради у лютому 2007 року Стратегії розвитку та маркетингу туризму в регіоні визнано пріоритетним напрямком економічного розвою на Прикарпатті.

Також передбачено напрацювати рекомендації щодо реформування системи управління галуззю на основі досвіду, який набула делегація власників та керівників приватних садиб і готелів, закладів харчування, представників профільних неприбуткових організацій області на стажуванні у квітні—травні цього року в штаті Огайо (США) за тематикою «Менеджмент готелів та ресторанів». Адже під час цього навчання його учасники з Івано-Франківська, Яремчанщини, Верховинського, Коломийського та Надвірнянського районів ознайомилися з діяльністю тамтешніх ВНЗ у сфері туризму, зокрема, найбільшого у США університету м. Колумбуса, туристично-інформаційних центрів, готелів, мереж B&B (пансіонатів), інших закладів розміщення туристів, турфірм, ресторанів. Івано-франківські делегати засвоїли методи залучення представників різних секторів місцевої громади до формування відпочинкових програм і турпродуктів, використання туристичних атракцій та місцевих особливостей задля створення привабливого туристичного іміджу краю. Досвід штату Огайо, до бюджету якого торік надійшло понад 32 млрд. доларів США від діяльності підприємств туріндустрії, засвідчує, що ефективний розвиток туризму можливий лише завдяки постійній співпраці між усіма зацікавленими учасниками ринку, місцевими адміністраціями та професійними громадськими організаціями.

Тому проектом заплановано використати й розповсюдити здобуті знання для здійснення необхідних перетворень в управлінні розвитком туристичної галузі Івано-Франківщини. А це можливе через налагодження конструктивного діалогу між усіма секторами громадськості, залученими до розбудови прикарпатської туріндустрії, через створення постійної ради незалежних експертів з питань розвитку туризму, формування партнерської мережі між центрами та пунктами туристичної інформації області, проведення тематичних круглих столів, вироблення рекомендацій щодо залучення громадськості до прийняття ефективних управлінських рішень у сфері туризму на місцевому рівні.

Отож РТІЦ запрошує представників туроператорів та турагентів, закладів культури та харчування, туристичних баз, готелів, садиб, інших туристичних організацій висловитися стосовно нагальних заходів, які потрібно здійснити в регіоні задля поступу галузі. А всі зауваження з цього приводу буде враховано при формуванні програм діяльності і органів місцевої влади, і профільних громадських організацій.

Пропозиції надсилайте на адресу РТІЦ:

вул. Галицька, 4а, м. Івано-Франківськ, 76004
тел./факс: (0342) 50-24-74
e-mail: ng@tourism-carpathian.com.ua

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования