Віртуальний тур по Івано-Франківську, зйомка 3D сферичних панорам та створення віртуальних турів , съемка 3D сферических панорам и создание виртуальных туров 360 панорама, віртуальна панорама, фото Івано-Франківськ,3D панорама, сферична панорама, фото 360, панорама, віртуальний івано-франківськ

  На головну  
   
Українською Англійською Польською
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

Представники центрів туристичної інформації Прикарпаття взяли участь у роботі конференції в Києві

24-25 квітня у столиці України пройшла конференція «Туристична територія – створення привабливого образу для туриста», участь у якій взяли понад два десятки представників туристично-інформаційних центрів з усієї України.

Від Івано-Франківської області за підтримки головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації до Києва були відделеговані представники Регіонального туристично-інформаційного центру та центру турінформації «Верховина».

В рамках дводенної дискусії перед учасниками зібрання виступили Президент Ради з туризму та курортів України Євген Самарцев, керівник центру туристичної інформації Відня – Бріджит Вайс, директор Інституту туризму у Москві – Катерина Москалюк та інші. Під час обговорення проблем розвитку мережі центрів туристичної інформації представники Державної служби туризму і курортів України наголосили на державній підтримці цієї ініціативи і запропонували взяти активну участь у обговоренні проекту положення про діяльність ТІЦ-ів в Україні, що розміщений на сайті Держслужби ( http://www.tourism.gov.ua/doc.aspx?id=447 ).

Прикарпатські учасники поділилися власним досвідом створення першої в Україні обласної мережі туристично-інформаційних центрів, що вже зараз налічує понад 10 одиниць у різних районах Івано-Франківщини, а також позитивно відгукнулися про створення комітету з питань діяльності таких інформаційних центрів при державній установі. Насамкінець усі присутні погодилися підтримати ініціативу звернення до Кабінету Міністрів України про необхідність виділення коштів на діяльність центрів туристичної інформації, враховуючи підготовку до проведення в Україні Євро-2012.

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
  Станіслав: віртуальний Івано-Франківськ  
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ) , яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
Яндекс цитирования